Instalatii termice - ConstruTerm

Instalatii termice

O cladire este mult mai mult decat o colectie de pereti și pardoseli. Este o intreaga infrastructura, cu mai multe sisteme diferite care lucreaza impreuna pentru a va oferi confortul și comoditatea pe care le doriti. De aceea noi oferim o gama completa de incalzire si racire a aerului din locuinta dvs.

Serviciile noastre include servicii de: instalare, reparare, intretinere și de inlocuire. Nu conteaza care sunt nevoile dvs., noi va putem ajuta. Sunati-ne azi pentru a programa o intalnire cu tehnicienii nostri.

Incalzire

Cand sosește iarna, nimeni nu vrea sa fie prins intr-o cladire fara un sistem de incalzire bun. Fie ca aveti nevoie de un nou sistem de incalzire sau un unul vechi de inlocuit, Construterm este aici pentru a va ajuta. Vom parcurge impreuna intregul proces, pentru a ne asigura ca veti obtine solutia de care aveti nevoie. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Aer conditionat

La fel ca și un sistem de incalzire bun in timpul iernii, veti dori un sistem fiabil de aer conditionat in timpul sezonului de vara. Conditii de viata confortabila intr-o casa fara aer conditionat in timpul verii in Romania este la fel de placut ca traind intr-o sauna, chiar daca vara perioadele calduroase dureaza 2-3 luni. Instalam si facem service la o varietate mare de sisteme de aer conditionat. In cazul in care aveti nevoie de servicii de aer conditionat de orice fel, dati-ne un telefon astazi.

Constructie noua

Daca sunteti in cautarea unei constructii noi, sau renovarea unei existente,veti avea nevoie de proiectarea unui sistem termic performant. Va oferim o gama completa de servicii de constructii noi, inclusiv de instalare și inlocuire. Vom lucra cu dvs., chiar daca sunteti constructor sau un proprietar, pentru a determina solutia ideala pentru noua constructive.

Calitatea aerului din interior

De fiecare data cand inspirati, sunteti expuși la o gama larga de microbi din aer. Acești microbi sunt in mod normal inofensivi, dar expunerea prelungita poate determina alergii si ne poate imbolnavi. Probleme cu umiditatea ne pot afecta de asemenea sanatatea, provocand creșterea mucegaiului sau slabirea sistemului imunitar. Va punem la dispozitie solutii de interior pentru purificare a aerului pentru a combate aceste probleme.