Instalatii sanitare - ConstruTerm

Instalatii sanitare

Divizia noastra de instalații sanitare rezidențiale și comerciale este cunoscut pentru munca calitativa si potrivita. Experiența noastra in instalații sanitare și construcții este vasta. Pe baza mai multor consultari cu constructorul, arhitectul si contractorii, producem desene tehnice detaliate pentru fiecare proiect de instalatii sanitare. Lucram cu materiale de calitate pentru ca de acestea depinde in mod direct si durabilitatea lucrarii. Pentru ca instalațiile sanitare nu sunt vizibile ochiului, in pereți, in tavane sau pardoseli, problemele pot de multe ori greu de detectat. Și, in cazul in care exista probleme, ele de obicei nu apar pana mai târziu și remedierile pot fi costisitoare.

Tocmai de aceea, compania noastra este calificata in domeniul sanitar si pentru asta dispunem de echipamente profesionale, resurse personale calificate și management adecvat pentru a indeplini cerințele contractuale. Ne asiguram de fiabilitatea lucrarilor executate prin utilizarea de materiale rezistente si atentie la cele mai mici detalii.

Responsabilitatea noastra ca firma de instalații sanitare si de constructii este de a asigura calitatea și integritatea lucrarii prin conformarea la practicile industriei și respectarea stricta a specificațiilor proiectului.

Cateva avantaje pe care firma noastra vi le poate oferi:

  • Experienta in domeniul instalatiilor sanitare
  • Lucrari cu materiale sanitare diverse
  • Design profesional și executarea planurilor și a desenelor
  • Costuri competitive
  • Echipamente profesionale si diverse
  • Finalizam lucrarile la timp și in bugetul dvs.
  • Referințe bune de la clientii nostri

Ne mandrim cu munca noastra, deoarece relatiile noastre cu clientii este bunul nostru cel mai valoros.

Știm ca vrei un instalator pentru constructii cu tot ceea ce este nevoie pentru a oferi cea mai buna valoare proiectului dumneavoastra.

Va invitam sa vedeti o parte din lucrarile noastre executate pentru a va convinge de seriozitatea si implicarea echipei.