Amenajari - ConstruTerm

Amenajari

Suntem specializati in design de interior si construirea de spatii corporative si comerciale.

Echipa noastra de oameni calificati in design de interior este pe deplin instruita pentru a oferi cele mai bune solutii pentru interioare. Aceste servicii sunt adaptate la cerintele specifice ale clientului individual, pentru fiecare proiect in parte.

Intelegem nevoile clientilor nostri, obiectivele proiectului si domeniul de activitate, logistica si asteptarile chiar de la inceputul proiectului. Suntem pregatiti sa gestionam proiecte de orice dimensiune cu obiectivele clientului in minte.

Ne-am stabilit standarde inalte pentru munca noastra, rezultand relatiile cu clientii pe termen lung, atat cu dezvoltatori imobiliare cat si cu arhitecti sau proprietari de cladiri. De fapt, cele mai multe dintre proiectele noastre provin din recomandarile pe care ni le fac clientii nostri.

Echipa noastra vine dintr-o gama diversa de domenii specializate, care ne permite sa functionam in mod eficient in domeniul amenajarilor interioare. Membrii echipei noastre au zeci de ani de experienta cu milioane de metri patrati de spatii proiectate si construite. Dovada acestui lucru stau lucrarile de anvergura construite pe care le gasiti in portofoliu de clienti.

Ia legatura cu noi pentru a descoperi mai multe despre proiectele noastre, de la design de birou si interior pentru diferite spatii.